Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Eγυάλλισεν το μάτι τους



Η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης θα γίνει η Κύπρος σύμφωνα με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Χιούστον Μιχάλη Οικονομίδη μετά τον εντοπισμό και την οικονομική εκμετάλλευση του φυσικού αερίου. Σίγουρα αυτό είχαν υπόψην τους οι διάφοροι και εγιάλισεν το μάτι τους. Που να αφήσουν τον εκπρόσωπο της εργατικής τάξης να χειριστεί ένα τέτοιο ζήτημα. Πρέπει εδώ και τώρα να πέσει κάτω. Δρομολόγησαν το πολιτικό πραξικόπημα τους προώθησαν και τη μαριονέττα τους, και έπισαν την κυβέρνηση στον ύπνο. Σιγά που τους νοιάζει για 13 χαμένες ψυχές δαμέ δεν νοιάστηκαν για τους χιλιάδες των νεκρών. 
Τόσοι Φονιάδες έμειναν ατιμωρήτοι εδώ και 37 χρόνια. Σήμερα βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα διαφόρων κομμάτων και ζητούν και τα ρέστα, μιλούν για δικαιοσύνη και δημοκρατία. Ποιοί αυτοί που την κατέλυσαν. Ενα Φάκελο της Κύπρου και τον έχουν γραμμένο πιο κάτω και που τα παλιά τους παπούτσια. Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της Κύπρου και ούτε που νοιάστηκαν και συνεχίζουν να συγκαλύπτουν υπόπτους. Εγινε μια έκρηξη που την ευθύνη κανονικά την έχει και πάλι ο στρατός ως οι ειδήμονες επί του θέματος, παραμερίζοντας τις όποιες πολιτικές ευθύνες και έτρεξαν να τα φορτώσουν όλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα είχε ενδιαφέρον αν η έκρηξη αυτή γινόταν εν έτει 1995 ή πιο μετά ας πούμε ακόμη και το 2003. Η αν συγκυριακά δεν ετίθετο τωρά θέμα φυσικού αερίου, το οποίο δίνει ίσως μια ελπίδα ότι θα υπάρξουν εκ των πραγμάτων πιέσεις προς την Τουρκία για λύση του Κυπριακού. Είναι όλα τούτα που γυρίζουν μες στο μυαλό και της άρχουσας τάξης και σιγά μην αφήσει έναν εκπρόσωπο της εργατικής τάξης να συμβάλει στην ανάκαμψη της οικονομίας με πιθανή εξεύρεση φυσικού πλούτου ή να οδηγήσει τη χώρα σε επανένωση. 

2 σχόλια:

  1. κόρη βάλε μετριασμόν διότι ο φασισμός έφκηκεν στο σεριάνιν. Από πείραν: μην δημοσιεύκεις τζιαι μην απαντάς στα σχόλια του κάθε ανώμαλου. Ας πάει να φωνάξει έξω που το προεδρικόν με το ΕΛΑΜ τζιαι την Θέκλαν. Ας πάει εκκλησιάν να τον ευλοήσει ο αρχιεπίσκοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε άλλες εποχές ήταν απλά πραξικόπημα σήμερα το πραξικόπημα τους ονομάζεται πολιτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή